Verplaatsen van wedstrijden - HS'88

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verplaatsen van wedstrijden

Verplaatsen van wedstrijden

HS'88
Procedure verplaatsen/uitstellen van wedstrijden

 

De volgende procedure geldt voor tegenstanders: 
Indien een club uitstel of verplaatsen wil aanvragen, moet de club dat uiterlijk voor donderdagavond 23:00 uur melden bij de wedstrijdsecretaris. Als het verzoek later binnenkomt, zal het niet meer door de wedstrijdsecretaris verwerkt worden. Geef in je mail of whatsapp bericht aan wie je bent, wat je functie is binnen je club, om welk team het gaat en om welke wedstrijd het gaat en wat reden van verplaatsing is. Aanvragen in Sportlink die niet van te voren zijn gecommuniceerd met het wedstrijdsecretariaat, worden niet geaccepteerd!

Voor jeugdwedstrijden kan er contact worden gezocht met Giny Jacobs, ginyjacobs@hotmail.com of Whatsapp/telefonisch op 06 30 37 66 59.

 

Voor wedstrijden die te maken hebben met de senioren (heren, vrouwen en G-afdeling), kan er contact worden gezocht met Dion Folkersma, (waarnemend) dfolkersma@gmail.com  of Whatsapp/telefonisch op 06 21 80 07 19

 

De volgende procedure geldt voor teams van HS’88:

1. Indien een team uitstel of verplaatsen wil aanvragen, moet het team dat uiterlijk voor donderdagavond 23:00 uur melden bij de wedstrijdsecretaris. Als het verzoek later binnenkomt, zal het niet meer door de wedstrijdsecretaris verwerkt worden.

2. Pas nadat de wedstrijdsecretaris aan de teamleiding heeft medegedeeld dat de tegenstander en KNVB akkoord zijn, is het team vrij. Ook kan de wijziging zichtbaar worden in de Voetbal.nl app en de HS’88 site. Geen bericht of melding in de app of site betekent dus dat het team wél moet spelen (evt. met invallers). 
4. Als een teamleider te laat uitstel vraagt en het team komt vervolgens niet opdagen, dan zal het team door HS’88 worden gesanctioneerd met een bedrag dat ten minste bestaat uit de boete die HS’88 door de KNVB opgelegd krijgt. 
5. Elftalleiders mogen niet op eigen houtje schuiven met thuiswedstrijden.


Samenvattend:
Als HS’88 het team niet heeft laten weten dat het verzoek goedgekeurd is – via de website, in de voetbal.nl app of door de wedstrijdsecretaris zelf, is het team verplicht (met inval spelers) te verschijnen op de originele datum en tijd.KNVB

REGELS MBT UITSTELLEN cq VERZETTEN VAN WEDSTRIJDEN

CATEGORIE A

Verplaatsen van wedstrijden qua speeldatum

Wedstrijden in de categorie A mogen in onderling overleg tussen beide teams, met goedvinden van de competitieleider, alleen worden verplaatst naar een datum gelegen vóór de oorspronkelijke wedstrijddatum. 

Laatste twee wedstrijddagen Voor de categorie A geldt dat voor alle teams de laatste twee volledige wedstrijdprogramma’s in principe op dezelfde datum worden vastgesteld. Voor de mannen eerste teams (zaterdag- en zondagvoetbal) en de vrouwen Top-, Hoofd- en eerste klasse geldt dat de laatste twee volledige wedstrijdprogramma’s in principe op dezelfde datum en op een gelijk aanvangsuur worden vastgesteld.

Verplaatsen van wedstrijden in tijd

Het wedstrijdsecretariaat kan tot acht dagen voor de wedstrijd via de accommodatiebezetting van Sportlink eenzijdig de aanvangstijd aanpassen. Daarna is aanpassing alleen mogelijk in onderling overleg met de tegenstander.

Dit geldt voor alle wedstrijden in de categorie A, met uitzondering van de standaardteams heren, vrouwen tot en met de eerste klasse en alle divisiewedstrijden in het jeugdvoetbal. Alle betrokkenen krijgen nadien via de wedstrijdwijzigingen hiervan bericht. Binnen de acht dagen kan een wedstrijd alleen worden verplaatst in onderling overleg en met goedvinden van de competitieleider. Het verplaatsen van een wedstrijd telt niet mee als snipperdag.

CATEGORIE B

Verplaatsen van wedstrijden qua speeldatum

Wedstrijden die vastgesteld staan in de periode van 21 september t/m 31 december mogen in onderling overleg verplaatst worden, maar moeten uiterlijk 31 januari 2022 gespeeld zijn. Wedstrijden die vastgesteld staan in de periode van 1 januari t/m 1 juni mogen in onderling overleg verplaatst worden, maar moeten gespeeld zijn vóór 22 juni 2022. De onderlinge afspraak moet zijn gemaakt vóór de oorspronkelijke speeldagdatum

Verplaatsen van wedstrijden in tijd

Het wedstrijdsecretariaat kan tot acht dagen voor de wedstrijd via de accommodatiebezetting van Sportlink eenzijdig de aanvangstijd aanpassen. Daarna is aanpassing alleen mogelijk in onderling overleg met de tegenstander.

Dit geldt voor alle wedstrijden in de categorie B. Alle betrokkenen krijgen nadien via de wedstrijdwijzigingen hiervan bericht. Binnen de acht dagen kan een wedstrijd alleen worden verplaatst in onderling overleg en met goedvinden van de competitieleider.

Aanvragen snipperdag

Voor het aanvragen van een snipperdag geldt een uiterste datum van 7 maart 2020. Hieronder staat alle specifieke informatie vermeld.

In de categorie B-veldvoetbal is het per seizoen mogelijk per team voor één wedstrijd een snipperdag aan te vragen. Deze aanvragen worden in de periode van start competitie tot en met het eerste volledige weekend van de maand maart verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld. Het is niet mogelijk een snipperdag aan te vragen voor een bekerwedstrijd.

 

Verzoek

Een snipperdagverzoek moet uiterlijk op dinsdag 12.00 uur bij het betreffende district binnen zijn. Voor dit seizoen worden snipperdagverzoeken verleend tot en met 7 maart 2020. Na de aanvraag krijgen alle betrokkenen via de wedstijdwijzigingen een bericht van de verplaatsing. Het in onderling overleg verplaatsen van een wedstrijd telt niet mee als snipperdag.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!