Home - HS'88

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Rabo Clubsupport 2023

12 september 23:00  Oproep aan alle Raboleden !!!!!!! Er kan volop gestemd worden tot dinsdag 26 september. Elk lid van de Rabo kan stemmen. Als je stemt, moet je 3 verschillende deelnemende clubs of stichtingen een stem geven. Als je HS’88 een warm hart toedraagt dan stem je in ieder geval op de club van Paars en Wit. Uw stem vertegenwoordigd een bedrag . Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van het bedrag dat op de cheque van HS’88 komt te staan. Alvast bedankt voor jullie stem. Pr-commissie HS’88 meer »

115x gelezen

De run van Martenshoek 24 september

9 september 15:30  Je kunt individueel deelnemen maar als verenigingslid ook met groepjes van 5 meedoen tegen een speciale prijs van 35,-, zie voor meer informatie de meegestuurde flyer.meer »

169x gelezen

𝗩𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽 𝗸𝗹𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴𝗹𝗶𝗷𝗻 𝗥𝗼𝗯𝗲𝘆 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗩𝗮𝗹𝗸𝗲𝗺𝗮 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁

8 september 15:00  Wij nodigen jullie graag uit om onze gloednieuwe kledinglijn te komen bekijken, passen en bestellen! Deze collectie is speciaal samengesteld om onze club trots en stijlvol te vertegenwoordigen op het veld en daarbuiten. Datum: Dinsdag 12 september en Woensdag 13 september Tijd: 18:15 uur tot 20:30 uur Locatie: kantine HS'88 meer »

241x gelezen

Mollenklemmen zijn verwijderd bij het Pannaveld

4 september 12:30  Wouter van Dam kwam bij een controle van de ingestelde mollenklemmen bij de reclameborden ter hoogte van het Pannaveld er achter dat er twee klemmen waren verdwenen. Dit is zeer ongewenst, de klemmen worden op verzoek van het bestuur geplaatst om een mollenplaag te voorkomen op onze sportvelden. Mollengangen leiden tot blessures bij de voetballers en sters. meer »

186x gelezen

HS’88 wint nipt eerste bekerwedstrijd

3 september 13:30  Zaterdagmiddag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma HS’88 tegen SGV uit Schildwolde. Het was voor HS’88 nog even passen en meten omdat er een bijenvolk was neergestreken op het doel van het hoofdveld. Wouter van Dam werd natuurlijk geïnformeerd maar die was direct heel duidelijk het bijenvolk moet met zorg benaderd worden omdat de Bij beschermd is en door professionals verwijder c.q. verplaatst dient te worden. Hierdoor mocht er niet gespeeld worden op het hoofdveld. Er werd een Imker ingeschakeld die zich over het bijenvolk ontfermde. meer »

342x gelezen

Bijzondere bekerwedstrijd bij HS'88: Een Zwerm Bijen en Ben de Imker

3 september 13:00  Afgelopen weekend was er een opmerkelijk en uniek tafereel te zien op ons hoofdveld. Een zwerm bijen besloot een tussenstop te maken, precies op één van de doelen van het hoofdveld. Dit zorgde voor een onverwachte wending in de geplande bekerwedstrijd van ons 1e elftal tegen SGV 1. Gelukkig was daar onze held, Ben van Buizen, imker van beroep. meer »

194x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!