HS'88 JO13-1 wint en is op doelsaldo door naar de volgende ronde!

9 - 1

Harkstede JO13-1

Onder 13, JO13-1, Groep 1 35

16 september 2017 10:30

We begonnen de wedstrijd sterk en we kwamen snel op voorsprong 1-0. En een later minuut was Stijn er alweer en tikte de 2-0 binnen. En na balverlies op de randje zestien meter en een miscommunicatie tikte Harkstede de 2-1 binnen. Maar de hoop van Harkstede was al snel voorbij toen zij een eigen doelpunt maakte 3-1. En we gingen nog weer verder 4-1 en dat was ook de ruststand. We begonnen de tweede helft heel sterk want we maakten binnen 2 minuten 3 goals 6-1 en we scoren steeds en steeds meer daar was de 7-1. En ik wist niet eens meer hoeveel het stond maar er werd weer gescoord 8-1 en 9-1 en volgens mij was dat ook dat de eindstand en gingen we handjes geven. Daarna gingen we over de zeepbaan die bij de ingang stond en zo was dit een geslaagd sport weekend.