HS'88 JO13-1 verliest in zeer natte omstandigheden van HSC JO13-1

2 - 4

HSC JO13-1

Onder 13, JO13-1, Groep 1 35

9 september 2017 10:15

Het was zaterdag 9 September. We hadden onze tweede bekerwedstrijd. Als eerst deden we de warming up dat ging super goed daarna gingen we even naar de kleedkamer. Toen ging het gebeuren, De wedstrijd is begonnen We begonnen niet echt heel goed waardoor er snel vier doelpunten kwamen van hsc, Toen was het rust. Nadat de rust was afgelopen gingen we met gemotiveerde koppen het veld weer op. De tweede helft was begonnen we waren goed aan het over spelen waardoor Stijn van der Veen kon scoren. Toen stond het 1-4. We speelden heel goed over waardoor Stijn weer scoorde en dan staat het ineens 2-4 en verder hadden we nog veel kansen maar scoren konden we helaas niet dus werd het 2-4.