HS'88 JO13-1JM

Onder 13, JO13-1, Groep 1 35

2 september 2017 13:15

Op zaterdag 2 September 2017 moest HS’88 tegen Hoogezand voetballen

In de eerste helft kwamen wij al snel op voorsprong, gelijk daarna scoorden we nog 2 keer en stonden we met 3-0 voor. Ongeveer 10 minuten daarna scoorden we weer en vlak voor rust haalde Hoogezand hun teller op 1. Ruststand 1-4

Na rust was het al gauw éénrichtingsverkeer naar de goal van Hoogezand toe. Dat kon je ook wel aan de score merken. Er werd erg makkelijk gescoord door ons en we breidden onze voorsprong uit naar 1-9 daarna scoorde Hoogezand een keer en vlak voor tijd maakten wij er 2-10 van.

Einstand 2-10, een goede start van het seizoen!

Doelpuntenmakers: Adis 2x, Shayne 2x, Djaiden 1x en Stijn 5x