HS'88 JO11-1 verliest na een sterke eerste helft de strijd om de beker!

7 - 1

HS'88 JO11-1JM

Onder 11, JO11-1, Groep 1 01

22 oktober 2016 10:00

We moesten om 9 uur bij de Kwantum zijn. Het was een bekerwedstrijd tegen Be Quick en het was ook wel lekker weer. Het was ongeveer 20 minuten rijden.

In de 1e helft scoorde Be Quick. Daarna scoorde David de gelijkmaker. We kregen weer nieuwe energie en daardoor bleef het in de 1e helft 1-1.

Na de rust ging het eerst gelijk op, maar toen ging het mis. Be Quick scoorde heel snel achter elkaar en we verloren met 7-1. Toen wilden we douchen, maar de douches waren kokend heet en zijn we naar Hoogezand terug gereden.