GRC Groningen JO13-1

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 1e klasse 07

9 mei 2017 18:45

6 mei, BQ D3 - HS88 D1

Dit was een belangrijke wedstrijd tegen Be Quick om de 5e plaats, anders zou GRC daar staan. We gingen goed de wedstrijd in. Wolter had de bal en schoot op goal, met een lastige stuit, daardoor hield de keeper hem niet klem en kreeg ik de kans om hem erin te schieten 0 - 1 !

Zo gingen we ook de rust in, maar uiteindelijk scoorde Be Quick weer de 1 - 1.

Dus  gingen we weer volle bak in en het werd uit een corner 1 - 2 door een mooie goal van Bas!
En we gingen nog verder en ik kreeg een steekbal en kwam 1 tegen 1 met de keeper en scoorde de 1 - 3, maar we wilden er nog 1 bij die kregen we uit een penalty die Arwin nam en schoot hem er (zonder problemen) in 1 - 4!

Zo hadden we gewonnen

Groetjes Stijn van der Veen

15 april. Wildervank D1 - HS88 D1

We vertrokken om kwart voor 8 vanaf HS88 want we moesten om 9 uur in Wildervank spelen.

De wedstrijd was in het begin nog een beetje slap maar toen werd er eindelijk maar toch 2 keer gescoord door Stijn. Zo gingen we ook de rust in.

De tweede helft gebeurde er niet heel veel alleen Wildervank scoorde nog een keer en verder waren er nog een paar kleine kansen.

De wedstrijd eindigde in 1 - 2. Gelukkig hebben we gewonnen.