1 - 5

HS'88 JO13-1JM

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 1e klasse 07

8 april 2017 9:00

We begonnen sterk. Gelijk de eerste goal van Bas, met een goeie bal van Justin: 0 - 1. Daarna nog een doelpunt van Teun over de keeper heen 0 - 2. Daarna scoorde Scheemda 1 - 2, maar we lieten het niet voorbij gaan. Weg gingen verder en uit een corner van Arwin tikte de keeper de bal op de lat en toen kwam Bas met de rebound. Goal 1 - 3. Toen was het rust.

Na de rust hadden we gelijk weer gescoord. Stijn schopte de bal in het net 1 - 4. Daarna gingen we weer verder en nog een goal van Job 1 - 5. Dit was ook de eindstand. 1 - 5.