HS'88 JO11-1 verliest eerste competitie wedstrijd van 2017

0 - 3

SJO DVC JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 08

11 maart 2017 9:00

Vandaag moesten we thuis tegen SJO DVC JO11-1. Daar hebben we de vorige keer tegen gelijk gespeeld (1-1).
De basisopstelling:
Axel in de goal
Boris en Yorick in de verdediging
Sem, Stijn en Daan op het middenveld
Dion in de spits
David en Izar stonden wissel

De warming-up ging op zich wel goed we deden 1 tegen 1 en wat pass-oefeningen.

De wedstrijd begonnen we niet echt goed, we moesten veel verdedigen het was vooral op onze helft. Ook stonden we snel 0-1 achter. Daarna waren we wel iets sterker en waren ook op hun helft. We konden aanvallen maar het lukte niet te scoren, toen gingen we de rust in. Na de rust kwamen we niet echt aan beter voetbal toe, we kwamen 0-2 achter en later door een penalty 0-3 dit was ook de eindstand. Toen hebben we penalty's geschoten iedereen schoot raak.

We hebben niet echt goed gespeeld en tegenstander heeft verdiend gewonnen.

Door: Yorick Heikens