HS'88 JO11-1 speelt gelijk tegen SJO DVC

HS'88 JO11-1JM

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 08

5 november 2016 10:45

Onbekend

De nummer 2 tegen de nummer 3. De wedstrijd begint we zijn in de eerste helft niet wakker waarom komen we 1-0 achter. De tweede helft begint. De eerste tien minuten was DVC nog de betere ploeg daarna gingen wij veel meer voetballen. Stijn die toen alleen in de verdediging stond. Want we moesten scoren hij deed het heel goed. Toen een aanval van ons Dion aan de bal en hij schiet hem in de linkerhoek 1-1. We creëerden veel meer kansen toen en schot van Daan. Ht was een half schot half voorzet David kon hem net niet koppen. 1-1 terecht, leuke tweede helft van onze kant.