HS'88 JO11-1 wint uit tegen Omlandia JO11-1

1 - 6

HS'88 JO11-1JM

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 08

29 oktober 2016 10:30

Vandaag moesten we uit tegen Omlandia JO11-1. De beginopstelling was: Axel als keeper, Sem en Yorick in de verdediging, David, Stijn en Daan op het middenveld en Dion in de spits, Boris en Izar stonden eerst wissel. We begonnen deze wedstrijd goed en na 6 minuten scoorde Daan het eerste doelpunt 0-1. En na 11 minuten kregen we een vrije bal, die David nam en Stijn kopte hem in het doel 0-2, in de 16e minuut kregen we weer een vrije bal, dit keer nam Daan hem hij scoorde hem mooi in de verre hoek 0-3! Hierna dacht de scheidsrechter dat de wedstrijd 30 minuten was maar hierdoor konden we in de 26e minuut nog scoren, deze keer maakte Izar hem af: 0-4, ook de ruststand! De 2e helft ging minder goed en het bleef lang 0-4 maar, in de 16e minuut van de 2e helft scoorde Dion 0-5. En in de 19e minuut scoorde Boris de 0-6 maar, de tegenstander scoorde nog wel in de 23e minuut de 1-6 dit was de eindstand.