Winst in eerste competitiewedstrijd, een goede start voor JO11-1!

0 - 10

HS'88 JO11-1JM

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 08

17 september 2016 10:15

Zaterdag stond de eerste competitie wedstrijd uit tegen Winsum JO11-1 op het programma.

Er was deze dag veel aanhang meegereisd uit Hoogezand en uit Sappemeer naar het pittoreske Winsum.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd was het nog even aftasten van beide kanten.

Maar toen vond HS88 JO11-1 het tijd om de score te openen en Stijn was de gevierde man.

Gedurende de eerste helft zagen de meegereisde fans dat dit een makkelijke morgen voor ons zou worden.

Er werden veel kansen gecreëerd. Bij de kansen die Winsum kreeg stond Axel rustig en geconcentreerd te keepen.

Hij bleek deze wedstrijd onpasseerbaar en verrichte enkele goede reddingen.

De eindstand van de wedstrijd was 10-0 in het voordeel van HS88 JO11-1. De doelpunten werden keurig verdeeld over beide helften.

Al met al een dik verdiende overwinning die behaald werd met goed voetbal van de boys.

De doelpuntenmakers deze morgen waren Stijn 3x, Dion 2x, David 2x, Daan, Sem en Izar.

Op naar volgende week, de eerste thuiswedstrijd tegen Bedum JO11-1 aanvang 09.00 uur.