JO13-1 Nederlaag in laatste bekerwedstrijd, maar goed gespeeld

1 - 4

SJO DVC JO13-1

Onder 13, JO13-1, Groep 1 15

13 september 2016 18:45

Op dinsdag 12 september speelden we onze laatste bekerwedstrijd tegen SJO DVC D1. Toen de wedstrijd begon hadden we al snel door dat we een goede tegenstander hadden. Daarom kwamen we ook al vrij snel halverwege de eerste helft op een 1-0 achterstand. Ietsje later scoorde Hanna de  1-1. Vlak voor rust scoorden zij de 1-2. In de rust vertelde Jeroen dat we goed gespeeld hadden en dat dit een goede oefenwedstrijd was voor onze verdediging. In de tweede helft kwamen Quinten, Bas en Dennis er in en Job, Teun en Stijn stonden toen de tweede helft wissel. De tweede helft speelden we ook erg goed. In de tweede helft scoorden ze nog twee keer. Uiteindelijk was de eindstand dus 1-4.