JO13-1, helaas nederlaag in blessuretijd

1 - 2

SV Bedum JO13-2

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 1e klasse 07

1 oktober 2016 9:00

Op zaterdag 1 oktober speelden we tegen Bedum JO13-2, dit was de koploper van onze competitie. Dit was de eerste wedstrijd in de regen.

In de eerste helft waren we beter dan Bedum, we kregen al een paar grote kansen via Arwin, Bas en Stijn, die in de eerste helft onze aanvallers waren. Bedum kreeg nog een grote kans via een corner, maar door een goede redding van Jasper en een gemiste rebound kwam er geen doelpunt. Uiteindelijk scoorde Arwin na een goede assist van Stijn. Aan het einde van de eerste helft kreeg Arwin nog een kans maar schoot naast. Ook Stijn kwam nog 2 keer alleen op de keeper af maar schoot twee keer op de keeper.

Rust stand 1-0 J

In de tweede helft bleven we dominant voetballen, er kwamen niet zoveel kansen aan beide kanten. 10 minuten voor het eind kreeg Bedum een kans en die maakten ze af. Daarna werd Bas 2 keer diep gestuurd maar de keeper kwam 2 keer goed uit. Vlak voor tijd werd er door Bas en Ruben nog een paar keer op doel geschoten en werd er een paar keer goed geblokt. In de blessure tijd kreeg Bedum nog een ingooi, de bal werd voorgegeven en een goede aanname van hun aanvaller hij schoot richting doel, maar Jasper die hem nog raakte kon de bal niet genoeg naar de zijkant duwen om het weg te krijgen en er werd gescoord. Quinten en Bas konden de gelijkmaker niet meer maken. Voor ons wel jammer maar we hebben gestreden voor elke bal, alleen hun hadden het geluk dat wij niet hadden.