Leuk voetbal met jammer genoeg maar een 2-2 gelijkspel

2 - 2

HS'88 JO9-1JM

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 02

10 oktober 2015 10:00

Vandaag hebben we leuk gevoetbald. En het was jammer dat het 2-2 was. We speelden tegen NEC Delfzijl F2. Gelukkig was NIels weer beter. We begonnen goed. Al na 5 minuten gaf ik een voorzet op Mikha en die maakte de 0-1. Daarna ging het niet zo goed. We gingen niet naar de bal toe. Bij een corner stond een man vrij en die scoorde en toen was het 1-1. Ze scoorden toen ook nog vanaf de middellijn. Hij schoot de bal hoog in het doel over Casper heen. Er was nog een mooie voorzet van Daan, alleen kopte Emre net mis. In de tweede helft speelden we iets beter. En toen hadden wij er ook een gescoord; die was van Daan. In de laatste minuut scoorden wij nog bijna.