Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

Zaterdagmiddag stond de 2e competitiewedstrijd op het programma. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter A. Dijkstra. De pupil van de week is Lars Kamerling die de bal in het doel mocht schieten van de tegenstander SIOS.

De wedstrijd begon om 14.30 uur. In tegenstelling tot vorige week begon HS’88 direct veel gedrevener aan de wedstrijd wat er toe leidde dat HS’88 in de 8e minuut al een mooie kans kreeg. Maar de kans niet verzilverde. HS’88 was vanaf het begin de bovenliggende partij maar dat resulteerde pas in de 27e minuut tot een doelpunt. Justin de Groot nam een corner die door Sven Rosevink via de lat werd ingekopt 1-0. SIOS liet het er niet bijzitten en bleef doorzetten om het HS’88 zo moeilijk mogelijk te maken. Toch kreeg HS’88 weer een corner in de 33e minuut. Het was Justin de Groot die deze corner ook weer perfect nam waardoor Arno Oosterhof  de 2-0 kon inkoppen. Op dat moment een terechte stand die paste bij de krachtsverhoudingen. Toch kreeg SIOS een kans die door keeper Lukas Wijma uit het doel werd getikt.  Scheidsrechter Dijkstra floot met de stand van 2-0 voor de rust.

Na de rust was het ongeveer het zelfde beeld een controlerend HS’88 de keeper van SIOS moest direct wel in actie komen om een doelpunt te voorkomen in de 48e minuut tikte hij de bal perfect over. Het verloop van de wedstrijd was een beter spelend HS’88 maar een strijdend  SIOS. Het was in de 80e minuut toen HS’88 wederom een corner kreeg. Voor het doel van SIOS waren aanvallers en verdedigers druk met elkaar doende om een doelpunt te maken en te voorkomen. Het was allemaal niet nodig want Justin de Groot schoot zijn corner rechtstreeks in de uiterste verre hoek van de goal en daarmee werd het 3-0 en dat was tevens de eindstand en bleven de drie punten in Hoogezand. En daarmee staat HS’88 nu bovenaan de ranglijst. Scheidsrechter Dijkstra floot een goede wedstrijd. Volgende week speelt HS’88 tegen VVK in Groningen en zal met dezelfde gedrevenheid de wedstrijd gespeeld moeten worden om resultaat te halen. De wedstrijd begint zaterdagmiddag om 14.30 uur iedereen is welkom in Groningen om HS’88 aan te moedigen.