HS’88 verstevigt koppositie door tegen Noordwolde met 5-1 te winnen.

Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

Zaterdagmiddag stond de 4e competitiewedstrijd op het programma. Thuis tegen v.v. Noordwolde. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter R.J.W. Beens. De wedstrijd werd gespeeld op het kunststofveld omdat het hoofdveld na een regenbui werd afgekeurd door de consul.  Dit beloofd niet veel goeds voor de nabije toekomst. Misschien dat de Gemeente dit probleem kan oplossen door de afwatering beter in te richten voor het hoofdveld.

Scheidsrechter Beens floot om 14.30 uur voor het begin van deze wedstrijd. HS’88 staat op de eerste plaats  met 9 punten uit 3 wedstrijden en Noordwolde op de 9e plaats met 3 punten uit 3 wedstrijden. Vanaf het begin was het duidelijk dat HS’88 deze wedstrijd zou winnen. In de 5e minuut schoot Max Lauren al tegen de lat van het doel van Noordwolde. HS’88 was de bovenliggende ploeg. Het was in de 14e minuut toen de 1-0 werd gescoord door Jort Oosterhof. Het was in de 22e minuut toen de broer van Jort, Jarno Oosterhof de 2-0 scoorde. HS’88 wist voor de rust nog de 3-0 te scoren in de 44e minuut het was Jaap Waijer die de trekker overhield.

Na de rust werden er een paar spelers gewisseld die extra rust krijgen i.v.m. lichte blessures. Roy Eissens en Jort Oosterhof werden vervangen door Jorick van Dam en Remco Kruit. Het was even wennen maar er werd in de 57e minuut toch weer gescoord door Arno Oosterhof 4-0. Het werd in de 70e minuut door Sven Rosevink 5-0. Daarna werden de 3 overige wisselspelers nog ingezet zodat alle spelers nog speelminuten konden krijgen. Het werd toch nog 5-1 scheidsrechter Beens gaf Noordwolde een penalty die door niemand werd begrepen. De spits van Noordwolde schoot de penalty strak in. Dit was tevens de eindstand. Er weden toch nog 2 kansen gemist in de 85e minuut door Noordwolde en in de 87 minuut door HS’88. HS’88 staat nu alleen bovenaan met 12 punten uit 4 wedstrijden. Volgende week is er geen competitie er is dan een bekerprogramma. De eerstvolgende  competitie wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 28 oktober uit tegen Grootegast.