Rodenburg 9
9351PV
LEEK
tel. 0594-513546

Zaterdagmiddag stond de 11e competitiewedstrijd op het programma uit tegen LTC uit Leek. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter  J.K. Pol.

Gezien de stand op de ranglijst zou HS’88 deze wedstrijd moeten winnen. HS’88 heeft de eerste periode gewonnen en daarna de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop verloren. Er moet wel wat gebeuren om de tweede positie op de ranglijst te behouden.

HS’88 begon goed aan de wedstrijd en creëerde de eerste kans al in de 5e minuut maar Arno Oosterhof zag zijn schot overgaan. Het was in de 11e minuut toen HS’88 op voorsprong kwam. Het was Rob Külsen die de bal goed voorgaf en werd afgerond door Sven Rosevink en daarmee de stand op  0-1 bracht. HS’88 was de bovenliggende ploeg en kon de score uitbreiden in de 19e minuut. De keeper van LTC verspeelde de bal waarop Job Gerds  twee verdedigers omspeelde en de 0-2 kon scoren. HS’88 bleef kansen creëren zodat Arno Oosterhof in de 28e  de bal keurig in de uiterste linkerhoek schoot 0-3. Het werd voor de rust ook nog 0-4,  het was Rob Külsen  die op plm. 30 meter voor de goal  een vrije trap keihard inschoot.

Na de rust kwam LTC met wat meer overtuiging uit de kleedkamer waardoor er wat meer druk werd gegenereerd op de helft van HS’88. Het was in de 53e minuut toen een goed genomen vrije trap door een aanvaller van LTC voor het doel werd gekopt waarop de spits eenvoudig kon scoren 1-4.  HS’88 wist nog een paar kansen te creëren waardoor in de 82e minuut de ingevallen Stijn van de Veen goed doorging en de bal goed voor de goal bracht waardoor Yorick van Dam de eindstand op 1-5 bracht. HS’88 verstevigde met deze uitslag de 2e plek op de ranglijst omdat ook de andere ploegen punten lieten liggen. Volgende week speelt HS’88 thuis tegen plaatsgenoot HSC de wedstrijd begint om 14.30 uur. Iedereen is van harte welkom.