Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 42

Woortmanslaan 43
9648AA
WILDERVANK
tel. 0598-620465

Zaterdagmiddag stond de 3e bekerwedstrijd op het programma Wildervank tegen HS’88. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Nijboer. De wedstrijd begon om 15.00 uur.

Beide ploegen gingen voor de winst waardoor er een enerverende wedstrijd werd gespeelt. HS’88 was iets sterker en was wat meer aan de bal en creëerde een paar kansen, maar kwam niet tot scoren. De eerste kans kwam in de 25e minuut het was Arno Oosterhof die zijn schot zag gekeerd door de goed keepende doelman van Wildervank. Een minuut later kreeg Yorick van Dam een mooie kans maar zijn schot ging over. Toch werd het 0-1 in de 29e minuut, het was Sven Rosevink die de bal gericht in de bovenhoek schoot van het doel van Wildervank. In de 37e minuut kreeg Yorick van Dam nog een mooie kans maar de keeper van Wildervank stond zijn mannetje en kon een 0-2 voorkomen. HS’88 wist in de 43e minuut een tegen treffer te voorkomen het was Roy Eissens die de bal op de doellijn wist te keren. In de laatste minuut voor de rust kreeg HS’88 een terechte strafschop het was Arno die binnen de 16 werd gevloerd. Sven Rosevink eiste de strafschop op. Helaas miste hij het doel volledig. Waardoor er met 0-1 werd gerust en Wildervank nog alle kans had op de winst.

In de eerste minuut van de 2e helft werd het al 1-1 een bal van de keeper Lukas Wijma werd in de rebound door een eigen speler in het doel gewerkt. In de 51e minuut kreeg Wildervank een mooie kans maar Lukas Wijma de keeper van HS’88 greep adequaat in. Het werd toch nog 2-1 voor Wildervank in de 75e minuut. HS’88 k reeg nog een paar kansen maar werden niet benut. In de laatste minuten werd er nog een doelpunt van Sven Rosevink afgekeurd voor HS’88 omdat enkele spelers van Wildervank te vroeg in kwamen bij een vrijetrap binnen het strafschopgebied. Tijdens de wedstrijd vielen bij HS’88 3 spelers uit met blessures hopelijk dat de blessures meevallen zo vlak voor de competitie. Volgende week speelt HS’88 de eerste competitiewedstrijd uit tegen HSC een echte derby. Zaterdag is iedereen welkom op het sportpark  van HSC in Sappemeer.