Willem de Merodelaan 2
9909BW
SPIJK GN
tel. 0596-591745

Zaterdagmiddag stond voor HS’88 de 12e competitie wedstrijd op het programma, uit tegen Poolster in Spijk. Gezien de ranglijst zou HS’88 de wedstrijd moeten winnen. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter E. Draaijer.

HS’88 begon goed aan de wedstrijd en Poolster ging er soms hard in waardoor in het begin Justin de Groot flink werd geraakt maar gelukkig nog wel door kon gaan. Even later was het Remco Letens van HS’88  die het veld geblesseerd moest verlaten. Hiermee was de trend gezet. HS’88 kreeg in de 3e minuut al een mooie kans. Het was Sven Rosevink die de bal tegen de paal kopte. Even later kreeg Sven weer een kans maar  de keeper van Poolster wist de bal ternauwernood te keren. HS’88 had het betere van het spel maar kwam niet tot scoren. De kansen voor Poolster waren minimaal. In de 38e minuut schoot Sven Rosevink de bal tegen de paal, de bal ketste via de paal uit het doel. HS’88 had minimaal 2x moeten scoren, maar de brilstand stond nog steeds op het scoreboard. HS’88 begon tegen zichzelf te spelen. HS’88 kreeg nog vlak voor de rust een kans maar ook deze kans werd niet bekroond, zodat er werd gerust met 0-0.

In de 2e helft begon Poolster langzaam wat meer druk uit te oefenen maar kwam niet tot het creëren van kansen. HS’88 was niet bij machte om door te drukken en Poolster wist de enige kans in 73e minuut niet te verzilveren omdat Lukas Wijma in de flitsende beweging de bal nog net over kon tikken. HS’88 speelde ver beneden hun kunnen waardoor de stand gelijk bleef en de brilstand op het scoreboard bleef staan. Gezien de matige wedstrijd maar wel de 3 mooie kansen had HS’’88 het meeste recht op de overwinning maar daar heb je niets aan. Scheidsrechter Draaier had het regelmatig moeilijk om de gelederen tot bedaren te brengen. Er vielen aan beide kanten 2 gele kaarten. Volgende week speelt HS’88 weer uit tegen Appingedam.