Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

Zaterdagmiddag stond voor HS’88 de tiende competitiewedstrijd op het programma. SJS uit Stadskanaal kwam op bezoek. SJS staat op de tweede plaats achter HS’88. Met andere woorden een wedstrijd waar het om spant. De wedstrijd begon wat aftastend met een  paar kleine kansjes voor HS’88. Het was in de 28e minuut toen HS’88 een serieuze kans kreeg, maar die ging net voorlangs. Er werden maar weinig kansen gecreëerd aan beide zijden. Toch werd  uit het niets vlak voor rust in de 44e minuut de 0-1 gescoord via de binnenkant van de paal en kon SJS met een voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Na de rust gaf hetzelfde spelbeeld een wedstrijd met weinig kansen. HS’88 was ook niet in staat echte kansen te creëren. Het zag er lange tijd naar uit dat de wedstrijd met deze stand zou eindigen. Toch creëerde SJS een mooie kans in de  84e minuut maar de keeper van HS’88 Lucas Wijma kon het schot pareren. Voor de toeschouwers was het blauwbekken in de gure wind en mocht de scheidsrechter wel affluiten. Gelukkig deed hij dat nog niet voor de thuisploeg. Het was 3 minuten voor tijd toen een aanval van HS’88 keurig werd afgerond met een mooie boogbal van Miquel Korte die boven in de rechterbovenhoek belandde van het doel van SJS en daarmee was het weer gelijk 1-1 wat tevens de eindstand was. Deze wedstrijd verdiende ook geen winnaar. HS’88 blijft nog steeds ongeslagen en voert de ranglijst aan. Volgende week speelt HS’88 uit tegen WVV uit Winschoten. Die nu op de tweede plaats staat. De wedstrijd begint om 14.30 uur