7 mei 2016 14:30

Scheidsrechter

Houten, J.K. van

Onbekend

Zaterdagmiddag moest HS’88 aantreden tegen hekkensluiter Pesse. Op papier geen moeilijke wedstrijd. Maar het tegendeel blijkt. De al gedegradeerde Pesse formatie vochten als leeuwen en HS’88 speelde een draak van een eerste helft. Bijna alle persoonlijke duels werden verloren en dan weet je waar het naar toe gaat. De doelpunten bleven dan ook niet uit. Het was al in de 8e minuut toen de paarse formatie al tegen een 0-1 achterstand aankeek.  Het werd nog erger in de 32e minuut werd het  0-2 en nog geen 4 minuten later 0-3 door het slecht uitverdedigen  van HS’88. Op dat moment een terechte stand. Dit was tevens de rustand.

Na de rust kwam HS’88 een stuk beter uit de kleedkamer  dat leidde in de eerste minuut na rust in een doelpunt van Miquel  Korte 1-3. Daarna kreeg HS’88 nog een paar kansen maar HS’88 had geen enkel geluk aan haar zijde en bleef het 1-3. Gezien de kansen had op dat moment een 3-3 stand verdient geweest. Maar de voetbalwetten  zijn zo, als je niet scoort dan krijg je ze om de oren en werd het  1-4 in de 73e minuut.  Voor de toeschouwers was het een zure middag omdat men  op een overwinning had gerekend.  De 1-4 bleef op het scorebord staan. Volgende week speelt HS’88 haar laatste wedstrijd uit tegen SCN.