30 april 2016 14:30

Scheidsrechter

Nijboer, G.

Onbekend

Zaterdagmiddag stond de wedstrijd HS’88 tegen Griffioen op het programma. Het zou een zware pot voetbal worden voor HS’88 enerzijds door het grote aantal geblesseerden bij HS’88 en anderzijds door het krachtsverschil tussen beide teams.

Het was direct al in de 2e minuut dat de spits van Griffioen op het randje van buitenspel de 0-1 kon scoren. De ploeg uit Oosterwolde  was beduidend sterker qua voetbal en fysieke kracht. Het was in de 37e minuut toen de spits van Griffioen met een goede actie en zwak  verdedigend  HS’88  de 0-2 kon scoren. Nog geen 2 minuten later werd het 0-3 de spits van Griffioen omspeelde de keeper van HS’88. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust begon HS’88 beter te spelen. Dit leidde in de 67e minuut tot een tegendoelpunt. Het was Miquel Korte die de bal onderschepte op het middenveld en zich omdraaide. Hij zag de keeper van Griffioen te ver voor zijn goal staan en met een schot vanaf 25 meter een prachtig doelpunt via de lat scoorde 1-3. Twee minuten later was het weer Miquel Korte die een mooie voorzet van Kevin van der Laan precies op maat kreeg en de bal op 2 meter van de doelman van Griffioen hard kon inkoppen. Helaas kreeg de keeper de bal op zijn lichaam waardoor er niet werd gescoord. Kort daarna werd Bernd Zinger van het veld gestuurd voor een overtreding, die volgens het publiek van beide partijen erg zwaar werd bestraft. In de 77e minuut werd het nog 1-4. De laatste kans was voor HS’88 in de 89e minuut maar de keeper van Griffioen stond zijn mannetje en wist een doelpunt te voorkomen. Volgende week speelt HS’88 weer thuis tegen Pesse de hekkensluiter van 4D. U bent zaterdag allemaal van harte welkom op het sportpark van HS’88.