1 - 2

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

23 april 2016 14:30

Bork-Meijer, mw. J. ter

Zaterdag 23 april stond de uitwedstrijd tegen VVAK uit Alteveer/Kerkenveld op het programma . Afgelopen week zijn er spelers afgehaakt door blessures hetgeen ons vanmiddag noopte om een paar zeer geroutineerde spelers van het derde elftal mee te nemen, n.l. Bert Willemsen, Arnoud Vos, Sascha Nieborg en Bernd Zinger. Het was zaak om vanmiddag 3 punten mee te nemen naar Hoogezand, thuis werd nipt gelijk gespeeld 2-2.

HS’88 begon goed aan de wedstrijd, want in de 4e minuut was het Niels Londeman die voorzet gaf op Miquel Korte en die op zijn beurt Murphy Obasoyen bereikte die de 0-1  maakte. Ook hierna een sterker HS’88, dat legio kansen kreeg maar het doelnet niet kon vinden. Toch werd het in de 1e helft nog 0-2 door Niels Londeman die op links kon doorlopen en de keeper van VVAK kansloos liet. Dit was tevens de ruststand.

De 2e helft was het VVAK wat een beetje probeerde aan te dringen, maar werd niet echt gevaarlijk. Het was toch in de 68e minuut toen de verdediging van HS’88 de bal niet goed wegwerkte waardoor de 1-2 werd gescoord. Hierna werd het nog spannend , maar verder als de ene treffer liet HS’88 het niet komen. Compliment voor de invallers waarvan toch 2 de gehele wedstrijd hebben gespeeld n.l. Arnoud Vos en Bert Willemsen, Sascha Nieborg een uur n.l. ingevallen voor de geblesseerd geraakte Tjerk Kalverboer en Bernd Zinger de laatste 20 minuten. Compliment heren. Zaterdag 30 april thuis tegen De Griffioen de koploper en tevens kampioenskandidaat. Aanvang 14.30 uur op Sportpark ’De Kalkwijck’. Iedereen is van harte welkom.