4 - 2

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

2 april 2016 14:30

Wieringa, E

Zaterdag 2 april stond de wedstrijd Sc.Angelso –HS’88 op het programma. HS’88 startte met aanvallend voetbal, en was in de eerste minuten dan ook te vinden op de helft van SC Angelslo. Echter in de 4e minuut verliest HS’88 de bal op het middenveld  waardoor Angelslo op 1-0 voorsprong kwam.  In de 10e  minuut ging Tjerk Kalverboer door op links en werd gehaakt in in het strafschopgebied  en kreeg HS’88  een penalty. Deze werd benut door Miquel Korte. Klungelig verdedigen in de 26 minuut bracht Angelslo toch weer op een 2-1 voorsprong. Dit was tevens de rust stand.

In de 2e helft een beter HS’88, meer vechtlust en beter voetbal, echter in de 50e minuut slecht uitverdedigen bracht Angelslo op een 3-1 voorsprong. Het was Remco  Letens die HS’88 weer terug bracht in de wedstrijd door de 3-2 aan te tekenen door een prachtige aanval uit het boekje af te ronden. In de 81e minuut werd Maurice Huizinga met een 2e gele kaart weg gestuurd en dit gaf Angelslo  de gelegenheid om in 86 e minuut de 4-2 te maken.

Aanstaande zaterdag 9 april  staat de  thuiswedstrijd tegen NWVV op het programma aanvang 14.30 en een ieder is van harte welkom.