HS’88 verspeelt in de laatste minuten de volle winst.

BSVV 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

20 februari 2016 14:30

Over, B.H.

HS’88 speelde tegen BSVV uit Bovensmilde. Het was de 15espeelronde. BSVV staat op een 5e plek en HS’88 op een 9eplek van de ranglijst. De eerste helft ging het redelijk gelijk op weinig kansen over en weer. De ruststand was dan ook 0-0.

Na de rust kwamen er meer kansen. Het was in de 52e minuut toen HS’88 door het oog van de naald ging. Het was de invallende keeper van de A-jeugd Lucas Wijma die een goede wedstrijd keepte en de bal nog net uit het doel kon tikken. Hij trapte vervolgens de bal ver uit, de keeper van de tegenpartij sloeg de bal weg voor de voeten van Matthijs Hofstra die de bal met een handig boogballetje over de keeper van BSVV heen tikte en daarmee de voorsprong voor HS’88 bewerkstelligde 1-0. Even later kwamen er kansen voor HS’88. Het was Maurice Huizinga die een goede voorzet net gemist zag worden vlak voor de goal door Miquel Korte van HS’88. BSVV kreeg in de 80e minuut ook nog een mooie kans de kopbal belande op de lat. In 82e minuut kreeg HS’88 twee mooie kansen om de score uit te bouwen. Helaas werd 2 keer een voorzet door de spitsen van HS’88 niet benut. BSVV speelde in de 86e minuut een mooie counter goed uit. Het was de spits die de bal perfect op de schoen kreeg en de bal diagonaal inschoot en daarmee de gelijkmaker scoorde 1-1. HS’88 had nog de volle winst kunnen pakken toen Niels Londeman in de 91e minuut een schot op doel loste maar zag zijn schot door de keeper overgetikt worden. Het bleef 1-1. En daarmee werden de punten gedeeld.