HS’88 verspeelt in de 95e minuut twee punten

NKVV 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

30 januari 2016 14:30

Swart, J.

Vandaag moest HS’88 aantreden tegen NKVV uit Dalerpeel. NKVV staat op de 10e plaats en HS’88 op de 8e plaats. Gezien de ranglijst zou HS’88 moeten winnen. Zo zag de wedstrijd er ook uit. HS’88 had een licht overwicht maar kon dat niet uitdrukken in doelpunten. De eerste kans kwam in de 16e minuut toen de pas ingevallen Mark Stol voor Kevin v.d. Laan de voorzet van links net naast het doel tikte. Daarna volgden er nog een paar mogelijkheden om op voorsprong te komen. Het publiek moest wachten tot de 39e minuut toen een inzet van HS’88 door de keeper van NKVV niet goed werd verwerkt en hij de bal losliet waardoor Danny Wondergem de bal gemakkelijk in kon schieten 1-0. Op dat moment een terechte stand. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust deed NKVV er een tandje bij waardoor er wat meer druk op het doel kwam van HS’88 met als gevolg dat HS’88 gevaarlijk werd in de counter. Het was in de 63e minuut toen een aanvaller van HS’88 de bal inschoot. Helaas werd de bal nog aangetikt door Danny Wondergem die buitenspel stond en werd deze mooie goal terecht afgekeurd. Ver in blessuretijd plm. 95e minuut kreeg NKVV op eigen helft een vrije trap die snel werd genomen waardoor 3 aanvallers zonder één verdediger van HS’88 in de buurt de gelijkmaker gemakkelijk konden scoren. NKVV kreeg nog een kans maar die werd door keeper Keven Scholten gekeerd. De punten werden gedeeld en HS’88 kreeg niet datgene wat ze wel hadden verdiend. NKVV kon tevreden huiswaarts keren.