VVAK 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

12 december 2015 14:30

Kuipers, J.

Zaterdagmiddag stond de 13e competitie duel op het programma. HS’88 ontving VVAK uit Alteveer/ Kerkeveld. HS’88 staat op de 8e plaats en VVAK op de 13e plaats van de ranglijst. HS’88 zou bij winst het gat groter maken ten opzichte van de onderste vier. Het begin van de wedstrijd was een gelijk opgaande strijd. Het was pas in de 40e minuut toen de keeper Kevin Scholtens van HS’88 één keer goed moest optreden om een achterstand te voorkomen. Verder was het een matte partij, en bij rust een 0-0 op het scoreboard te zien gaf.

Na de rust werd HS’88 iets gevaarlijker maar kwam niet tot scoren. Daarentegen scoorde de spits van VVAK uit een dood spelmoment. In de 58e minuut werd de bal voorgezet waarbij hij onbelemmerd zonder op te springen tussen 2 paarshemden, die hem geen strobreed in de weg legden, kon inkoppen 0-1.HS’88 wisselde in de rust twee spelers Mark Stol en Matthijs Hofstra kwamen er in en even later werd Kevin van der Laanook nog ingebracht. Er kwam wat meer druk op het doel van VVAK. Dit leidde in de 73e minuut tot de gelijkmaker. Het was Jeffrey Breeuwsma die een goede pass gaf aan Matthijs Hofstra en die op zijn beurt  de bal goed voor de goal bracht waardoor Mark Stol de bal perfect inkopte 1-1. De wedstrijd werd wat grimmiger omdat beide partijen wilden winnen. Het was in de 78e minuut weer uit een doodspel moment bij een corner de bal voor de 2e keer werd ingekopt 1-2. HS’88 kon weer opnieuw beginnen om een achterstand weg te werken. Het was in de extra speeltijd toen Mark Stol voor de 2e keer de bal achter de doelman tikte door de voorzet nog net aan te raken 2-2 De scheidsrechter J. Kuiper floot 30 seconden later af en daarmee was de remise een feit.