NWVV 1 – HS’881 gestaakt door commentaar op de scheidsrechter

-

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

14 november 2015 14:30

Annen, CE

Deze wedstrijd, die gespeeld werd in Nieuw Weerdinge, stond in teken van aansluiten bij de top 5 of afhaken. Op een goed bespeelbaar veld was het HS’88 die binnen 10 minuten de 1e grote kans kreeg. Het  was Danny Wondergem die alleen op de keeper af ging maar zijn schot werd goed gepareerd door de keeper van NWVV. Hierna was het een spel die zich voornamelijk op middenveld afspeelde, beide teams geen uit gespeelde kansen. In de 31 minuut mocht NWVV een hoekschop nemen , die niet goed werd verwerkt door HS88 en kon Raymond Aardema de 1 -0 aantekenen. Vlak voor rust werd door Niels Londeman de gelijkmaker gescoord  1-1 uit een voorzet van Mark Stol.

In de 2e helft een iets sterker HS´88 echter een verre uittrap van de keeper van NWVV en slecht verdedigen van HS88 kon in de 55 minuut Christiaan Klompmaker de 2- 1 aanteken. HS88 bracht 2 wissels in n.l. Justin de Groot en Sven Rosevink beide A junioren. HS88 werd sterker en bracht terecht de stand op 2-2 door Danny Wondergem in de 63e minuut. In de 68e minuut was het Sven Rosevink die op links goed door ging en bal  hard voorzette alwaar een vrediger van NWVV de bal achter zijn eigen doelman werkte 2-3 voor HS88. In tussen was de wedstrijd 5 minuten gestaakt door de scheidsrechter  wegens commentaar van spelers NWVV op zijn leiding. Na de 2-3  ging NWVV vol op de aanval spelen. Door het niet geven van een corner door de scheidsrechter aan NWVV werden er weer opmerkingen geplaatst richting de scheidsrechter en die vond het nu genoeg en besloot de wedstrijd definitief te staken. HS88 had part nog deel aan de beslissing van de scheidsrechter.  Deze staking heeft wel als consequentie  dat HS88 voor een kleine 20 minuten nog een keer naar Nieuw Weerdinge zal moeten afreizen. Wanneer is nog even afwachten. Volgende week zaterdag 21 november is er geen competitie  i.v.m. beker- en inhaalprogramma. Zaterdag 28 november is iedereen weer van harte welkom dan speelt HS88 thuis tegen SCN.