Angelslo Sc 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

7 november 2015 14:30

Kluiter, W.

Zaterdagmiddag stond de 9e competitie wedstrijd op het programma. HS’88 ontving Angerslo uit Emmen. Angerslo stond op de 8e plaats met 9 punten en HS’88 op de 6e met 11 punten. Op papier zou HS’88 de punten moeten pakken. De wedstrijd begon aan beide kanten met matig voetbal. Voor de rust werden aan beide zijden weinig kansen gecreëerd.

Na de rust kwamen voor beide partijen kleine kansen. Het was in de 60e minuut toen Angerslo een vrije trap mocht nemen ver buiten het strafschopgebied diagonaal.  Ondanks de grote afstand ging de bal heel knullig in de goal zonder dat er een speler er aan te pas kwam en daarmee de 0-1 op het scorebord kwam. Daarna begon HS’88 meer te drukken wat er toe leidde dat de gelijkmaker gescoord werd in de 79e minuut door een voorzet van Niels Londeman die werd ingekopt door Mark Stol 1-1. Daarna ging HS’88 voor de winst maar scoren blijkt moeilijk te zijn voor HS’88. Er is een gezegde “Wie niet scoort krijgt ze om de oren” en zo gebeurde het ook, in de laatste 5 minuten was het de spits van Angerslo die vrij op het doel af kwam van HS’88 en de 1-2 scoorde. De verdediging van HS’88 ging niet helemaal vrij uit. Volgende week speelt HS’88 uit tegen NWVV uit Nieuw Weerdinge.