HS’88 speelt in Bovensmilde gelijk tegen BSVV 2-2

2 - 2

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

3 oktober 2015 14:30

Bakker, T.W.

HS’88 speelde in Bovensmilde hun 5e competitiewedstrijd tegen BSVV. Beide clubs hebben 6 punten uit 4 wedstrijden en staan daarmee op de 7e en 8e plaats. De club die de volle winst pakt doet goede zaken. De wedstrijd is nog geen 4 minuten aan de gang toen de bal op de stip ging voor een discutabele overtreding van Andrew Castillo van HS’88 die met geel werd bestraft.  De strafschop werd benut en daardoor stond het 1-0. Nog geen 4 minuten later werd het door een eigen doelpunt van een verdediger van BSVV 1-1, hij kopte de bal over de keeper heen. HS’88 was op dat moment de bovenliggende ploeg. Het was Mark Stol die in de 24e minuut door een mooie actie de 1-2 inschoot. Er werd gerust met een stand van 1-2. Op het moment dat beide ploegen richting de kleedkamers liepen werden door enkele spelers van BSVV discriminerende opmerkingen gemaakt over de huidskeur van twee spelers van HS’88. Daarna werd er e.e.a. teruggeroepen waarvoor een speler van HS’88 werd bestraft met een rode kaart.  De spelers van BSVV kwamen goed weg met hun discriminerende taal.

Na de rust moest HS’88 het doen met tien spelers. HS’88 heeft de tweede helft met tien man goed gevoetbald. Ondanks de goede inzet kon HS’88 het toch niet voorkomen dat het een gelijkspel werd. Het was in de 89e minuut toen BSVV de gelijkmaker scoorde 2-2 waardoor de punten werden verdeeld in Bovensmilde. Volgende week komt SVBO naar Hoogezand. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis.