HS’88 pakt weer 3 punten tegen NKVV (1-3)

1 - 3

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

19 september 2015 14:30

Silvester, R.

Afgelopen zaterdag moest het 1 e elftal van HS'88 de verste uitwedstrijden spelen in Dalerpeel tegen het plaatselijke NKVV. Trainer Michel Dammer moest het elftal op 7 plekken aanpassen i.v.m. ziekte en blessures van enkele spelers. In de 1e helft bleek dat NKVV een fysiek krachtige ploeg was die flink de duels opzochten en waarmee HS'88 het erg moeilijk had. Over en weer waren er kansen waarbij HS'88 meer kansen had dan de tegenstander. In de 43e minuut schoot Maurice Huizenga een stevige voorzet voor het doel van NKVV die via de verdediger van NKVV in eigen doel belande, een terechte 0-1. In de 45e minuut kopte Tjerk Kalveboer de bal net over het doel, zodat de ruststand 0-1 bleef.

Direct na de rust wilde NKVV de achterstand snel ombuigen en begon aan een klein offensief dat in de 49e minuut uitmondde in de gelijke stand van 1-1. Hierna nam HS'88 het initiatief weer over. In de 65e, 67e en 75e minuut kregen Niels en Maurice(2 keer) de kans om de voorsprong te pakken. Uiteindelijk in de 80e minuut kreeg Miquel de bal en met een prachtige draai schoot hij de bal in de uiterste hoek 1-2. Een schitterend doelpunt en een terechte voorsprong. Uiteindelijk was het ook Miquel die de stand op 1-3 bracht nadat er een doelpunt van hem, om onverklaarbare redenen, was afgekeurd. Nadat scheidsrechter Silvester uit Stadskanaal had afgefloten was vriend en vijand het er over eens dat HS'88 verdiend had gewonnen. HS was toch meer de voetballende ploeg.  Zij nog vermeld dat er enkele trouwe supporters de verre reis ook hadden gemaakt (75 km.), te weten de vader van Benjamin, Otto Scholtens (vader van Kevin) en de familie Oortwijn (ouders van Aron). Grote klasse om hun jongens daar aan te moedigen. Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Helpman op het programma. Aanvang is 14.30 uur en wederom is de toegang gratis.