Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

Zaterdag werd de 4e competitiewedstrijd gespeeld thuis tegen SV. Mussel.  Beide ploegen doen het goed, Mussel met 6 punten op de 5e plaats en HS’88 met 7 punten op de 2e plaats. De wedstrijd stond onder leiding van Scheidsrechter Pol uit Buitenpost. Voor de  wedstrijd werd de Hoofdsponsor DUOVORM bedankt voor het driejarig contract op de middenstip.

De wedstrijd begon direct al enerverend er werden kleine kansen gecreëerd. Het was duidelijk dat beide partijen voor de winst gingen. De eerste kans was voor Mussel in de 21e  minuut  maar werd niet benut. De 2 twee volgende kansen waren voor HS’88 in de 27e     en  in de 33 e minuut maar de keeper kon de beide schoten pareren. Hierdoor kon er gerust worden zonder dat er door beide partijen gescoord was.

Na de rust begon Mussel goed aan de wedstrijd en creëerden 2 dotten van kansen zo rond de 50ste minuut maar werden niet benut door de spitsen van Mussel. In de 55e minuut was het Miguel Korte die vanuit een corner met een boogbal over de keeper kon koppen van Mussel en de 1-0 kon scoren. Mussel kreeg ook nog een kans maar de keeper van HS’88 kon de bal over tikken. Het was in de 70e minuut toen Miguel Korte  een afstand schot boven in de hoek van de goal zag belanden en hiermee de stand op 2-0 bracht. Er werden twee wissels ingebracht zo werd Robin Bakker voor Remco Kruit gewisseld en Rob Kϋlsen voor  Arno Oosterhof. Het was drie minuten later in de 73 e minuut toen Remco Letens een perfecte voorzet op de schoen gaf van Arno Oosterhof die de bal eenvoudig kon intikken en daarmee de 3-0 op het scorebord liet aantekenen. Het werd nog 4-0 door een  voorzet van Max Martoredjo die door Arno Oosterhof netjes werd ingeschoten. Dit was tevens de eindstand. Scheidsrechter Pol floot een perfecte wedstrijd. HS’88 heeft het eigen publiek weer vermaakt door een mooie overwinning.  En blijft op de 2e plaats staan na SVBO. Volgende week staat de 5e  competitiewedstrijd op het programma uit tegen SCN.

Op de  foto:  Miquel Korte HS’88 in duel om de bal met de tegenstander van Mussel.