Slenkweg 1
9584BB
MUSSEL
tel. 0599-454718

HS’88 speelde zaterdagmiddag de 22e  competitiewedstrijd tegen Mussel. De wedstrijd stond onder  leiding van scheidsrechter Smit. HS’88 staat op de 5e plaats en tegenstander Mussel op de 8e plaats. Gezien de ranglijst zou HS’88 de wedstrijd moeten winnen.

HS’88 begon direct goed aan de wedstrijd met als gevolg een goal in de 1e minuut door Jordan Klopstra 0-1. De aanval werd ingeleid door Miguel Korte en Arno Oosterhof. Een snelle voorsprong gaf een goed gevoel bij de meegereisde supporters. HS’88 kreeg in de 9e minuut weer een kans, Jordan Klopstra  vond  nu de keeper op zijn pad.

Daarna begon HS’88 wat weg te zakken en nam SV Mussel het initiatief over van HS’88. In de 20e minuut kreeg Mussel een hoekschop die door de spits van Mussel werd ingeschoten 1-1. In de 27e minuut werd het zelfs 2-1 voor de thuisploeg. De trainer van HS’88 zag zich genoodzaakt de ploeg wat om te gooien waardoor er meer structuur kwam in de ploeg.

Na de rust nam HS’88 toch weer het initiatief. In de 51e minuut was het Jordan Klopstra die een mooie voorzet gaf die door Miquel Korte werd ingeschoten 2-2. HS’88 bleef wat meer druk uit  oefenen waardoor in de 59e minuut de 2-3 op het scoreboard prijkte. HS’88 had het betere van het spel er werd sneller gecombineerd. Het was Miquel Korte van HS’88 die in de 78e minuut een mooi schot op de goal loste maar de keeper stopte de bal prachtig en bleef het 2-3. In de 81e minuut werd er weer gescoord door de pas ingevallen Leon Smilde. 2-4. De grensrechter vlagde voor buitenspel maar die werd door Scheidsrechter Smit resoluut weggewuifd en keurde het doelpunt goed zoals de filmbeelden achteraf van de aanwezige fotograaf liet zien. Toch na herhaaldelijke aandringen van spelers van Mussel liet de scheidsrechter zich toch verleiden ondanks dat hij eerder er van overtuigd was door zijn eigen waarneming dat het een juiste beslissing was om de goal goed te keuren. Na langberaad met de grensrechter werd de goal alsnog afgekeurd en bleef het 2-3 wat tevens de eindstand was. Volgende week speelt HS’88 thuis tegen DKB de wedstrijd begint om 14.30 uur iedereen is van harte welkom.