Lijnackerslaan 0
9591CA
ONSTWEDDE
tel. 0599-331652

Zaterdagmiddag stond de twaalfde competitiewedstrijd op het programma voor HS’88 uit tegen Onstwedder Boys. De nummer twee tegen nummer drie. Voor beide teams een wedstrijd om punten te pakken. De mee gereisde supporters van HS’88 hoopten de volledige winst mee te nemen naar Hoogezand maar in Onstwedde dachten ze daar anders over. Vanaf het begin was het een pittige wedstrijd waar echt om de knikkers werd gespeeld. De eerste kans was voor Onstwedde al in de 8e minuut kon de spits vrij inkoppen maar hij zag zijn kopbal overgaan. Twee minuten later kreeg HS’88 een kans om te scoren maar ook deze kans ging over het doel. Het spel ging heen en weer waarbij HS’88 duidelijk als team beter speelde dan de tegenstander die het middenveld oversloeg en meer voor de lange ballen ging, ook niet onverdienstelijk. Vlak voor rust moest scheidsrechter Snippe ingrijpen bij een felle ingreep van Onstwedde waardoor er een schermutseling ontstond waar bij twee spelers 1 van Onstwedde en 1 van HS’88 beide een gele kaart kregen. HS’88 kwam hier goed weg. Het had ook rood kunnen zijn. Er werd gerust met de brilstand.

Na de rust kreeg HS’88 een paar mooie kansen. In de 65e minuut schoot Jarno  Steursma op de paal na een mooie actie. Het was in de 73e minuut toen een snelle en goed uitgevoerde aanval perfect werd afgerond door Arno Oosterhof en daarmee de   0-1 op het scorebord had moeten staan. De grensrechter van Onstwedde dacht daar anders over en stak de vlag omhoog de scheidsrechter, die op dat moment op het middenveld liep, kon zelf de situatie niet inschatten en nam de beslissing van de grensrechter over. Hierdoor werd een  glashelder doelpunt afgekeurd. Helaas voor de Paarshemden. Onstwedde kreeg nog een mooie kans, de spits schoot op doel waarbij de keeper was gepasseerd. een speler van HS’88 kon een doelpunt voorkomen door de bal van de doellijn te schieten. De wedstrijd was aardig in evenwicht waardoor het gelijkspel een redelijk beeld gaf van de krachtsverhoudingen. Scheidsrechter Snippe had zijn handenvol aan deze pittige wedstrijd. HS’88 behoud met deze stand de 2e plaats op de ranglijst achter WVV uit Winschoten. Volgende week speelt HS’88  thuis tegen Wildervank. Aanvang 14.30 uur iedereen is van harte welkom.