HS’88 speelt in een matige wedstrijd gelijk

Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

HS’88 speelde zaterdagmiddag hun 21 competitie wedstrijd thuis tegen Angelslo uit Emmen. Gezien de ranglijst zou HS’88 deze wedstrijd moeten winnen. Beide teams speelden een zeer matige wedstrijd. Voor de rust werd door beide teams geen enkele reële kans gecreëerd daarom bleef het 0-0.

Na de rust wist Angelslo ook geen enkele kans te genereren daarentegen kon HS’88 wat meer druk uitoefenen op de goal van Angelslo maar was ook niet in staat te scoren. Het was in de 63e minuut toen Max Martoredjo een voorzet goed inkopte maar de keeper had een beetje geluk omdat één  van de backs de bal van de doellijn kon pareren. Het bleef 0-0 Toch kreeg HS’88 nog een 100 % kans. Het was Rob Kϋlsen die een assist kreeg van Max Martoredjo maar de bal ongelukkig raakte vlak voor de doelman  Angelslo. Dit gaf vanmiddag het niveau aan van HS’88 die zich aanpaste aan het niveau van Angelslo. Daarom bleef de brilstand op het scoreboard gehandhaafd. De bezoekende club was zichtbaar blij met het behaalde punt. Scheidsrechter Olthof floot een goede wedstrijd. HS’88 heeft een slechte week achter de rug  slechts 1 punt uit 2 wedstrijden. Volgende week speelt HS’88 uit tegen SV Mussel.