82'

4e klasse 08

12 september 2020 12:30

Na vorige week tegen Buinen Vr1 gespeeld te hebben was het deze week Nieuw Buinen Vr1 waar de degens mee gekruisd gingen worden. Zaterdag 12 september 2020 werd er, voor het eerst sinds eind februari, weer afgetrapt voor een heuse competitiewedstrijd van de Vrouwen 2.

Om even over half 1 fluit Scheidsrechter Björn Tuntelder voor de aftrap en onze dames zitten er gelijk bovenop. Binnen 30 seconden weet Eline de bal al op de lat te posteren. Vanaf de eerste minuut is het dan ook overduidelijk dat de paarshemden het overwicht hebben. Toch duurt het nog tot de 18e minuut dat ze dat overwicht in de score uitdrukken. Na een mooie solo weet Eline de bal binnen te werken. In de komende 30 minuten gaat het snel. Lisette weet op prachtig aangeven van Medina de 2-0 binnen te prikken.

De 3-0 was er eentje uit het boekje. Eline geeft vanuit de corner de bal precies op maat voor Jill en deze scoort met een harde volley. Niet lang daarna is het wederom Jill die vanuit een corner, van de andere kant, de bal er in één keer in draait. In de daarop volgende aanval stuurt Deborah Lisette weer weg  en die faalt niet en maakt haar 2e van de middag. Het slotakkoord van de 1e helft is voor Saskia, die schiet de 6-0 ruststand binnen op aangeven van, wederom, Eline.

In de rust volgen verschillende wisselingen en nemen de dames toch iets gas terug. Pas in de 76e minuut vergroten de dames de score. Op aangeven van Lisette weet Eline de 7-0 binnen te werken. Het slotakkoord voor deze wedstrijd is voor Medina, zij schiet de 8-0 tegen de touwen op aangeven van Eline.

Een hele mooie overwinning die ook nog eens met goed voetbal tot stand is gebracht. Alle dames hebben lekker gespeeld en hun eigen aandeel in deze wedstrijd gehad, ook al is dat niet altijd door een doelpunt of een assist. Voetbal is een teamsport en als team moet je opereren. Dit was dan ook wederom een puike team prestatie.