Op de rechterflank kwam Ryan een aantal keren gevaarlijk door richting het vijandelijk doel. Verdedigend was Stefan goed bezig.
Via Ryan kwamen we op een 0 – 1 voorsprong.
Daarna volgden een aantal uitstekende kansen. Helaas werden deze gemist.
Dit tot ontzetting van de meegereisde ouders op de tribune. Ook de spelers zelf baalden.
Op het middenveld was Daphne sterk aan de bal. Mooi open draaien met de bal en goed in de combinatie.
De centrale as zag er goed uit en vonden elkaar makkelijk. Elian op doel, de centrale verdedigers Gijs en Milan, middenveld met Niels en Daphne, en voorin Dewin.
Op de linkerkant was Joey achterin, Ingmar op het middenveld en voorin Midas.
Afwisseling in de opbouw via de zijkant, middenveld en weer terug naar de zijkant, is iets wat nog ontbreekt.
Aan het eind van de 1e helft kregen we een corner. Deze werd genomen door Niels Goga.
Een perfecte corner. Een bal op de juiste hoogte. Waar de keeper net niet bij kan. En vervolgens keurig afgerond door Dewin.
Met een 0 – 2 ruststand gingen we naar de kleedkamer.

In de 2e helft speelden we wat slap. De wind die er was, hadden we tegen.
Dit leverde al vrij snel een 1 – 2 stand op. De zogenaamde aansluittreffer.
Vrij snel daarna maakte Midas er 1 – 3 van. Op een uitstekende manier.
Daarvoor had hij ook al een aantal keren zijn kwaliteiten laten zien.
In de tweede helft zag de tegenstander dit ook. Met een aantal ongeoorloofde overtredingen moest en werd hij gestuit.
Samen met de gemiste kansen in de eerste helft, geloofde de tegenstander nog in een punt.
Verdedigend stond Daniel goed zijn taken te doen. Ook Jelmer speelde in zijn eerste wedstrijd bij dit team goed mee.
Helaas wist de tegenstander nog twee keer te scoren. Dit leverde een 3 – 3 eindstand op.