SV Mussel 1

4e klasse D

26 oktober 2019 14:30

Onbekend

Zaterdagmiddag stond de 6e ronde van de competitie op het programma. HS’88 speelt thuis tegen S.V. Mussel die op de laatste plaats staat met 1 punt uit 5 wedstrijden. Vooraf werd dan ook verwacht dat HS’88 deze wedstrijd zou winnen. HS’88 staat met 7 punten uit 5 wedstrijden op de 6e plaats.

HS’88 begon bepaald niet overtuigend aan de wedstrijd. Er werd slecht gecombineerd en de balbehandeling was slordig. De wedstrijd was amper 6 minuten aan de gang, toen de spits van SV. Mussel kon intikken zonder ook maar één strobreed in de weg gelegd te worden door de verdediging van HS’88 0-1. Dat was een slecht begin. Het peil van de wedstrijd was minimaal. Toch was het in de 20e minuut toen HS’88 een vrije trap mocht nemen op de rand van de zestien, Justin de Groot nam deze vrije trap, de keeper van SV. Mussel kon ternauwernood de bal via de lat overtikken. Dat was het enige wapenfeit van HS’88 in de eerste helft. Het bleef 0-1 en dat was tevens de ruststand.

Na de rust kwam HS’88 beter uit de kleedkamer. Er kwam wat meer druk op de goal van Mussel. Er werden 2 wissels toegepast in de ploeg van HS’88 waardoor HS’88 beter begon te spelen. In de 58e minuut mocht HS’88 een vrije trap nemen. Het was Aron Oortwijn die hiermee de score voor HS’88 opende en de  1-1 op het scorebord bracht. Daarna begon het bij HS’88 beter te lopen. Er kwam meer druk op de goal van Mussel en dat leidde er toe dat in de 73e minuut Jordan Klopstra met een grote boogbal de keeper van Mussel Passeerde en daarmee de 2-1 op het scorebord liet aantekenen. Het werd ook nog 3-1 door een voorzet van Jordan Klopstra die werd ingekopt door Arno Oosterhof. Deze mooie goal was tevens de eindstand. Door de winst van deze wedstrijd steeg HS’88 naar de 5e plaats met 10 punten uit 5 wedstrijden. Zaterdag staat de 7e competitieronde op het programma, HS’88 speelt dan uit tegen Onstwedder Boys.