1 - 2

VHK

4e klasse D

9 november 2019 14:30

Zaterdagmiddag stond de achtste competitieronde op het programma. VHK uit Sint Jansklooster was de tegenstander van HS’88. VHK stond op de 2e plaats en HS’88 op de 4e plaats. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd. De wedstrijd begon wat aftastend van beide kanten. Het krachtsverschil was nihil. Er kwamen voor de rust twee kansen voor VHK en één voor HS’88. Beide keepers zorgden er voor de 0-0 op het scorebord bleef staan en dat was tevens de ruststand. De tweede helft ging VHK wat beter met de kansen om de eerste kans was in de 50e minuut voor VHK maar de kopbal ging tegen de lat. Nog geen vijf minuten was het de rechtervleugelspits van VHK die de bal voorzet waarop de spits gemakkelijk kon scoren 0-1. Ondanks dat het krachtsverschil miniem was kon VHK toch scoren het was in de 70e minuut dat de 0-2 op het scorebord stond. Drie minuten later werd het toch 1-2 door een doelpunt van Aron Oortwijn. Het was een voorzet die door niemand werd aangeraakt en in de uiterste linkerhoek belande. HS’88 had in de 80e minuut nog de kans om de gelijkmaker te scoren maar de keeper van VHK redt. Scheidsrechter Jan Kuipers uit Assen floot een goede wedstrijd. Volgende week wordt er niet door HS’88 gevoetbald i.v.m. een Bekerprogramma. Zaterdag 23 november is het Super Saturday bij HS’88 en dan  speelt HS’88 thuis tegen Wildervank.