1 - 1

SC Angelslo 1

4e klasse D

7 december 2019 14:30

Zaterdagmiddag werd de elfde competitiewedstrijd gespeeld thuis tegen SC Angerslo. HS’88 staat op de vierde plaats met 17 punten en Angerslo op de tiende plaats met 14 punten.  De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Alex Traa

Het was wat somber weer en zo was de wedstrijd ook. Weinig inspiratie te bespeuren bij beide ploegen. Weinig kansen werden gecreëerd, op twee kleine kansjes na van HS’88. Er werd dan ook gerust met de brilstand.

Na de rust kwam HS’88 beter uit de kleedkamer en dat leidde in de 48e minuut in een goede aanval. Het was Miquel Korte die een goede pass gaf aan Arno Oosterhof die de aanval bekroonde met een doelpunt 1-0. Nog geen 3 minuten later kreeg Angerslo een penalty door een overtreding van een verdediger van HS’88 in het strafschopgebied. Keeper Lucas Wijma van HS’88 bleef staan en doek naar de goede hoek en keerde de strafschop. Waardoor het 1-0 bleef. Door te weinig overtuiging van HS’88 was het Angerslo die meer druk op de goal van HS’88 uitoefende. Het was in de 78e toen Remco Letens de tweede strafschop voor Angerslo veroorzaakte. Deze strafschop werd wel benut en was de stand gelijk 1-1. Dit was tevens de eindstand. Het was jammer dat enige spelers van HS’88 te veel met de leiding van de scheidsrechter bezig waren waardoor de prestaties werden beïnvloed en hun enige gele kaarten opleverde. Hierdoor was HS’88 te weinig  met de wedstrijd bezig en de concentratie verslapte. Het was dan ook een terechte eindstand. Angerslo was dan ook  terecht tevreden met deze stand. HS’88 heeft vandaag 2 punten laten liggen. Volgende week moet HS’88 tegen SCN uit Nieuwlande. We hopen dat de spelers van HS’88 dan wat meer met hun eigen spel bezig zijn en dan ook weer een goede prestatie neerzetten.