0 - 0

SVBO 1

4e klasse D

12 oktober 2019 14:30

Zaterdagmiddag stond de 4e competitiewedstrijd op het programma thuis tegen SVBO uit Emmen. De beide clubs staan er niet zo goed voor, HS’88 op de 11e plaats en SVBO op de 12e plaats met ieder 3 punten. M.a.w. een zes punten wedstrijd.

De beide ploegen begonnen opportunistisch aan de wedstrijd, ze wilden allebei 3 punten pakken. De eerste kans was voor HS’88 in de 19e minuut schoot Wesley Bakker keihard tegen de onderkant van de lat en de bal ketste weer uit het doel, jammer voor HS’88. Daarna golfde het spel op en neer. We moesten we wachten tot de 37e minuut toen de spits van SVBO net naast schoot. Stephan Kruit van HS’88  liep in de 40e minuut tegen een gele kaart aan maar voorkwam een scoringskans van SVBO. Wesley Bakker van HS’88 moest met een blessure het veld verlaten. Dit was voor HS’88 een beste aderlating. Er werd gerust met een 0-0 stand wat op dat moment de juiste verhouding aangaf.

Na de rust leek het weer dezelfde kant op te gaan de eerste kans was voor SVBO en de volgende kans was weer voor HS’88. Beide kansen werden niet benut. De laatste 20 minuten van de wedstrijd was HS’88 de bovenliggende ploeg. Helaas wisten de paarshemden dit niet uit te drukken in doelpunten. In de 88e minuut kreeg HS’88 een vrije trap op het randje van de het strafschopgebied maar ook deze kans ging teloor omdat de bal naast het doel werd geschoten. Scheidsrechter Ties Vos uit Delfzijl floot een correcte wedstrijd. Eindconclusie HS’88 heeft twee punten laten liggen. En schiet hier weinig mee op. Volgende week speelt HS’88 uit tegen DKB uit De Krim.