HS'88 1

4e klasse D

30 november 2019 14:30

Onbekend

Zaterdagmiddag stond de tiende spelronde op het programma. HS’88 moest aantreden in Nieuw Ballinge tegen de gelijknamige voetbalvereniging. Nieuw Ballinge staat op de één na laatste plaats en HS’88 op de zevende plaats. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter B. Jansen.

HS’88 was vanaf het begin de bovenliggende partij. Het was nog even aftasten beide ploegen hebben nog nooit tegen elkaar gespeeld. Door de voortdurende druk van HS’88 werd in de 10e minuut een mooie voorzet van rechts door Remco Letens goed afgerond door Jarno Steursma 0-1. HS’88 bleef goed en compact spelen. Het was in de 22e minuut toen een verdediger van Nieuw Ballinge hands maakte waardoor de scheidsrechter niet anders kon als de bal op de penaltystip te leggen. Het was Miquel Korte die zich ontfermde over de penalty en de bal goed inschoot 0-2. Nog geen minuut later kreeg Miquel een mooie kans maar de keeper kon de bal keren. HS’88 kreeg weer een penalty in de 35e minuut omdat de snelle Remco Letens werd vastgepakt in het strafschopgebied. Het was wederom Miquel Korte die zich ontfermde over het vonnis en ook deze tweede penalty werd keihard ingeschoten 0-3. Het werd ook nog 0-4 vlak voor de rust Het was weer Remco Letens die een mooie pass gaf aan Semih Ardic die de bal beheerst intikte 0-4.

Na de rust was hetzelfde beeld HS’88 de betere ploeg en dus kansen. Het was in de 58e minuut toen een mooie pass van Semih Ardic  op Arno Oosterhof de bal perfect in schoot    0-5. Nog geen drie minuten later werd het 0-6 wederom door Arno Oosterhof hij schoot de bal beheerst langs de goalie van Nieuw Ballinge. Vervolgens kreeg HS’88 nog verschillende kansen maar werden niet benut, daarentegen had Nieuw Ballinge ook wel een goaltje verdiend er werd wat slordig omgegaan met een paar kansen in de tweede helft van de wedstrijd. HS’88 verzuimde om de score wat op te voeren door wat slordig spel.  Het was een gemakkelijke wedstrijd voor de gasten. Scheidsrechter Jansen floot een goede wedstrijd.
Volgende week staat de wedstrijd HS’88 tegen Angelslo op het programma. De wedstrijd begint om 14.30 uur Iedereen is van harte welkom.