2 - 3

4e klasse D

19 oktober 2019 15:00

E.W. (Wim) van der Velde

Zaterdagmiddag werd de 5e competitiewedstrijd gespeeld in de Krim tegen DKB. De wedstrijd begon om 15.00 uur en stond onder leiding van scheidsrechter van de Velde.

De wedstrijd begon wat aftastend HS’88 gaf weinig kansen weg. HS’88 kon toch de score openen door een goal van Arno Oosterhof na een steekbal bal van Jordan Klopstra 0-1. Een mooie opsteker voor HS’88. Maar na enige minuten werd het 1-1 door een hard schot van de spits van DKB die de bal hoog in de kruising schoot. Daarna viel Justin de Groot uit met een hoofdblessure en moest HS’88 even reorganiseren. Het werd 2-1 door een goal van de DKB.  HS’88 probeerde zich te herpakken. Door een snelle uitbraak kon Remco Letens  de 2-2 scoren. In de laatste 10 minuten wist Miquel Korte de bal goed af te leggen naar Arno Oosterhof die de winnende treffer inschoot 2-3. Dit was tevens de eindstand. HS’88 kon de volle winst meenemen naar Hoogezand. Het was voor de neutrale kijker een leuke spannende wedstrijd. Volgende week speelt HS’88  thuis tegen SV. Mussel.