ZNC JO9-1 - HS88 JO9-3.

Aanwezig :Ewout, Julian, Hannah, Gianni, Daimy, Simone en Jorn. Afwezig: Eva-Lynn en Lena.

Iedereen was precies op tijd bij de kwantum, omdat we bijna allemaal de autoruiten moesten krabben.

Aangekomen in Zuidbroek was een warming up wel nodig, er lag nog ijs op het veld en het was nog glad tijdens de warming up.

Gianni stond in de eerste helft in het doel. In de eerste minuten van de wedstrijd schoot  de tegenstander er gelijk 2 vlak achter elkaar in ons doel. Daarna kwamen wij terug met een goede opbouwende aanval, doordat we goed samen speelden. Daardoor kwam de tegenstander onder druk te staan. Helaas kwam er geen doelpunt uit.

Even daarna nam Julian een corner en schoot Daimy de bal in het doel en werd het 2-1.

De tegenstander krijgt geen kans bij ons omdat Ewout steeds goed verdedigd en de bal naar voren schiet. Even daarna maakt Julian daardoor de gelijkmaker. Na een beregoede redding van Jorn maakt deel tegenstander er 4-2 van.

Daimy mag de tweede helft in het doel en heeft veel goede reddingen als de tegenstander de ballen in het doel probeert te krijgen. Jammer genoeg lukt het de tegenstander om de stand op 5-2 te krijgen. Gelukkig passt Ewout de bal naar Gianni en die knalt hem in het doel. 5-3 voor ons. Daarna heeft Simone een super actie waardoor de tegenstander geen kans krijgt. En Gianni schiet er weer 2 in voor de gelijkmaker. 5-5 is het nu. Na weer een super redding van Jaimy, neemt Hannah de bal mee naar voren en kan Julian de stand op 5-6 zetten. We staan voor!! Helaas krijgt de tegenstander er in de laatste minuut er nog 1 in en is de eindstand 6-6. Wat hebben we een geweldige tweede helft gehad. Onze coach Gerard heeft ons weer goede tips gegeven in de pauze. Na de wedstrijd hebben we allemaal onze penalty in het doel geschoten. Wat zijn we een geweldig, gezellig en een goed samenspelend team.