12 oktober 2019 10:15

Onbekend

Aanwezig: Elisabeth, Lieke, Yvar, Milan, Mark en Bay
Afwezig: Yurischa

Vanmorgen stond er een wedtrijd gepland om 10:15 uur tegen SJO COENDERSBORG JO9-1.
We verzamelden ons om 9:15 uur bij de kwantum om gezamelijk naar Groningen te rijden, eenmaal aangekomen gingen we ons omkleden en intrainen
Om 10:15 uur starte de wedtrijd en we begonnen sterk, met Elisabeth op het doel werden er moooie reddingen gedaan en ballen tegengehouden. Hierdoor bleven we in de wedtrijd.
Yvar en Bay voerden hun opdracht als verdediger goed uit en namen hun taak serieus.
Er werd leuk gevoetbald en samen gespeeld, milan had mooie schoten, waardoor lieke en mark goeie ballen kregen om een poging tot het maken van een doelpunt konden doen.
Helaas ging de bal er net steeds niet in, maar ze bleven doorgaan.
De tegenstander was sterk en speelden al veel beter samen. waardoor het meer tot score kwam.

Na een mooie eerste helft en goede inzet hadden we pauze en bleven we op het veld en dronken iets. Het weer was lekker.

In de tweede helft gingen we er weer met frisse moed tegen aan en zette ons goed in en de verdediging deed het super.
Er ontstonden een aantal kansjes en we bleven proberen.
Na 10 minuten te hebben gespeeld maakte Mark een mooi doelpunt, van blijdschap maakte mark een salto op het veld.
Jasper mocht de laatste minuten nog meedoen in de wedtrijd en door een mooi samenspel kon jasper een mooi doelpunt maken.
Enkele minuten later werd de wedtrijd afgefloten en werden er nog penalty's geschoten.

We hadden bijna gewonnen, JO9-2 goed gespeeld!