Derde ronde, eerste wedstrijd van de avond

4 - 0

HSC VR30+1

1e klasse 14

8 november 2019 19:30

Vrijdagavond 8 November was er eindelijk weer een wedstrijdavond voor onze dames, in verband met weersomstandigheden en andere redenen.
Onze dames hadden er weer enorm veel zin en waren zeer gedreven om vanavond een grote stap richting het kampioenschap te zetten.

De eerste wedstrijd van de avond was tegen de dames van HSC VR30+1 ( was even schakelen voor de trainer, want die dacht dat we eerst tegen de dames van MOVV moesten spelen, dus snel nog even de opstelling aanpassen hierop ).
De eerste 5 a 10 minuten van deze wedstrijd begon wat onwennig aan onze kant, het was net of de mist op veld onze dames tegenwerkte. Maar eenmaal gewend aan de omstandigheden begon het te lopen bij de vrouwen van HS'88.  Na een minuut of 10 was het Carin die het openingsdoelpunt maakte. Dat was de start van een redelijk doelpuntrijke wedstrijd. Want niet veel later was het Mariska die een corner nam die op een wonderbaarlijke wijze werd aangetikt door Gentiana, met buitenkant voetje ( velen van ons dachten met een ander deel van haar lichaam, namelijk haar achterwerk)  en de tweede treffer te maakte. Af en toe kwamen de dames van HSC er uit, maar onze verdediging stond goed en er was voor de dames van HSC geen doorkomen aan. En toen was het de beurt aan Mariska om de derde er in te schieten. Met nog een minuut of 5 te spelen kwam Marin in de positie om te schieten en knalde de bal het net in.
Met nog een aantal goed opgezette aanvallen van onze dames, was het de verdienste van de vrouwen van HSC dat er niet meer doelpunten werden gemaakt. De eindstand was dan ook 4-0 voor de dames van HS'88.

De eerste 3 punten van de avond waren binnen.