Vandaag de laatste bekerwedstrijd. Volgende week begin van de competitie.
Na de twee forse nederlagen tijd voor een overwinning.
Gelet op de winst vorie week van Hoogezand tegen HSC nog niet direct een vanzelfsprekenheid.
Het begin was prima. Iedereen stond goed op positie.
Na 2 minunten scoorde Sven het eerste doelpunt van dit seizoen.
Met zijn snelheid liep hij de verdedigers voorbij.
Dit bleef niet bij 1 keer. Hij scoorde 5 doelpunten in 20 minuten.
Een zuivere hattrick is 3 doelpunten van dezelfde speler achter elkaar en in dezelfde helft. Dat weet ik wel. Dit waren er vijf!
Vanaf de 0 - 5 ging het iets minder. Dit leverder voor rust twee doelpunten voor de tegenstander op.
Bij rust waren de toeschouwers langs de kant er niet gerust op. Dit kwam in de tweede helft ook uit. Hoogezand voelde dat er meer in zat.
Ook sloeg de vermoeidheid toe bij HS'88. De ballen kwamen niet meer goed aan. Ook lukte het niet goed meer om de bal voor het doel weg te krijgen.
Met 5 - 5 op het scorebord en nog meer dan 5 minunten te spelen, werd het uitermate spannend. Het zou toch niet...
De jongens hielden goed stand. Hoogezand probeerde het op allerlei manieren om de overwinning binnen te halen.
Na het laatste fluitsignaal keerde de rust weer. Waren er gemengde gevoelens. Enerzijds dat een grote voorsprong uit handen is gegeven. Anderzijds dat een prima partij is gespeeld. Wat vertrouwen geeft voor de komende wedstrijden.