... (afstandschot)

4e klasse 12

28 september 2019 12:30

Zaterdag 28 September 2019 speelde HS"88 Vr2 thuis tegen Bedum Vr2. Voor de paarshemden was het de 1e  competitiewedstrijd van het seizoen. Vanwege de vele afwezigen moesten er her en der speelsters geronseld worden.

De paarshemden starten de wedstrijd goed en net voordat er 15 minuten is gespeeld weet HS'88 op voorsprong te komen. Norder kopt de bal binnen op aangeven van Ardic. Het is een gelijkopgaande wedstrijd en met deze 1-0 voorsprong gaan we dan ook rusten. In de rusten geven we aan dat we scherp moeten blijven. Bij verslappen gaan we het onderspit delven. De Bedummers staan goed te voetballen.

In de eerste 10 minuten na de rust gaat het fout. De 1-1 valt uit een te slap gegeven terugspeelbal op keepster Lamain. De Bedum spits is scherp en pikt de bal op. 1-1. Een paar minuten later een goede aanval van Bedum, we laten haar schieten, 1-2.

Er wordt nog alles aan gedaan om een gelijkspel uit het vuur te slepen echter lukt het niet om 1 van de kansen te verzilveren. Een gelijkspel was in onze ogen terecht geweest.
Vanuit de MO17 deden Lisette Noot en Isa Bakema voor het eerst mee met de Vrouwen. Direct na hun wedstrijd, uit bij Zuidlaren MO17, sloten de dames aan bij de Vr2. Gezien de personele nood tijdens deze wedstrijd kregen beide meiden de nodige speelminuten. Dit deden ze zeer verdienstelijk. Top gespeeld meiden.

Volgende week wacht GVAV Vr1 op de Kalkwijk.