79'
88'

4e klasse 12

1 februari 2020 12:30

HS'88 Vr2 heeft een klinkende 6-0 overwinning behaald op de Vr1 van VV Heiligerlee. Na de 4-3 overwinning op dit zelfde team eind December betekent dat dit de 2e 3 punter tegen de altijd lastige speelsters uit Heiligerlee is in een dikke maand tijd.

In de eerste helft hadden de Hoogezandsters al het betere van het spel en werden een aantal kansen op zeep geholpen. Op het eind van de 1e helft wisten de dames van HS'88 het krachtverschil toch uit te drukken in de score. Eline van der Tuuk scoorde met een mooi afstandschot de dik verdiende goal op aangeven van aanvoerder Jolijn de Vries.

De dames van HS'88 pakten in de tweede helft het goede spel weer op en wisten wederom het overgrote deel van de wedstrijd op de tegenstanders helft te spelen. Goed combinatie spel werd er bij tijden gespeeld. Uiteindelijk werd dit ook duidelijk uitgedrukt in de score. De 2-0 (Saskia van Slochteren) en de 3-0 (Jill Norder) volgden elkaar snel op. Op dat moment was de wedstrijd al gespeeld.

De paarswitten bleven in ieder geval door spelen wat de dames nog 3 goals opleverde. Wederom waren het Jill Norder (4-0) en Saskia van Slochteren (5-0) die het net lieten sidderen. Het slotakkoord was vandaag voor Jeanine Schuur.
Na goed collectief druk zetten wist Jeanine Schuur zichzelf in de positie te wurmen om de uiteindelijke eindstand op het bord te zetten. 6-0. Een mooie uitslag met goed collectief voetbal.